U gebruikt een heel gedateerde browser. Deze software is niet meer veilig. Gelieve up te graden naar een meer recentere browser.

 Anicura dierenartsencentrum Malpertuus

Leenstraat 2a
9070 Heusden
Tel 09 210 23 00
BTW BE 0746398469

www.anicura.be/malpertuus
dac.malpertuus@anicura.be

Openingsuren

Maandag - Vrijdag:  8.30u  - 12.30u     en     13.30u  - 19.00u
Zaterdag:  10.00u  -  12.00u

Wij werken enkel na telefonische afspraak!

 

Avond - en weekenddienst

 

Een geplande afspraak moet nagekomen worden. Indien u niet verschijnt op een afspraak zonder voorafgaande verwittiging ( binnen de 24 u ) zal een administratieve kost worden aangerekend. 

Afspraak bevestiging

Let wel : dit is enkel een bevestiging van uw eerder gemaakte  telefonische afspraak en geldt dus niet als een afspraak die u on line maakt. DIt dient als schriftelijk engagement van uw kant om uw afspraak na te komen en indien nodig tijdig af te zeggen. Bij niet verschijnen op uw afspraak wordt dit gebruikt als bewijs van de gemaakte afspraak. Deze maatregel werd genomen om  niet nagekomen afspraken te vermijden en de tijd die daardoor verloren gaat te kunnen invullen door klanten die wel op hun afspraak verschijnen.

E-mail adressen dierenartsen  (enkel voor patiënten in behandeling!)

 

E-mail adressen assistenten   (enkel voor opvolging voeding, gedrag)

 

Let op: Er kan enkel een gefundeerd advies gegeven worden over een aandoening als de patiënt hier ter plaatse onderzocht wordt, tenzij er een uitvoerig begeleidend verslag van een verwijzende collega mee aangeboden wordt. Een prijsofferte kan ook maar gegeven worden na grondig vooronderzoek en bespreking van alle opties van behandeling met de eigenaar. Een aandoening kan immers vaak op verschillende manieren behandeld worden en kan dus ook onderhevig zijn aan verschillende tarieven. Een standaard tarief kan dus meestal niet zomaar opgevraagd worden.  Gelieve dus geen van bovenstaande email adressen te gebruiken om prijsoffertes te vragen. Hierop zal normaal geen antwoord gegeven worden. 

 

 

 

Routebeschrijving

Routeplan in Google Maps
 

  • Vanuit Antwerpen: E 17 – richting Gent , afrit Destelbergen richting Brussel E40 nemen, eerstvolgende Afrit Laarne -Heusden nemen , neem vervolgens linksaf Laarnebaan (richting Heusden), de eerste straat links: Loveldstraat. Volg de pijlen met de aanduiding van de " Kollebloem ". Op het einde van de Loveldstraat naar rechts volgen en dan de eerste straat links = Leenstraat. Malpertuus bevindt zich 50 m verder op de rechter kant , 100 m voor de Kollebloem.
  • Vanuit Brugge: E 40 – richting Gent – Brussel tot in Zwijnaarde en daar E17 naar Antwerpen nemen, verkeerswisselaar Destelbergen rechtsaf nemen richting E40 Brussel en dan eerste afrit–Laarne-Heusden en dan linksaf Laarnebaan (richting Heusden), de eerste straat links: Loveldstraat. Volg de pijlen met de aanduiding van de " Kollebloem ". Op het einde van de Loveldstraat naar rechts volgen en dan de eerste straat links = Leenstraat. Het centrum bevindt zich 50 m verder op de rechter kant, 100 m voor de Kollebloem..
  • Vanuit Brussel: E40 – richting Gent – afrit Merelbeke –richting Zelzate ( haven 1 – 6990) – alternatieve weg naar Knokke. Vervolgens de afrit 5 –Laarne - Heusden. Op het einde hiervan afslaan rechts Laarnebaan (richting Heusden),Volg de pijlen met de aanduiding van de " Kollebloem ". eerste straat links: Loveldstraat, Op het einde de Loveldstraat naar rechts volgen en dan eerste straat links: Leenstraat. Het centrum bevindt zich 50 m verder op de rechter kant, 100 m voor de Kollebloem..
  • Vanuit Kortrijk: E 17 – richting Gent - Antwerpen –Laarne - Heusden en daarna linksaf de Laarnebaan (richting Heusden), de eerste straat links: Loveldstraat. Volg de pijlen met de aanduiding van de " Kollebloem ". Op het einde van de Loveldstraat naar rechts volgen en dan de eerste straat links = Leenstraat. Het centrum bevindt zich 50 m verder op de rechter kant, 100 m voor de Kollebloem..
  • Vanuit Ronse: – Oudenaarde –richting Antwerpen, Thv Destelbergen R4 richting Brussel Merelbeke kiezen , neem vervolgens de de eerstvolgende afrit 5 –Laarne - Heusden en daarna linksaf de Laarnebaan (richting Heusden), de eerste straat links: Loveldstraat.Volg de pijlen met de aanduiding van de " Kollebloem ". Op het einde van de Loveldstraat naar rechts volgen en dan de eerste straat links = Leenstraat. Het centrum bevindt zich 50 m verder op de rechter kant , 100 m voor de Kollebloem..
  • Vanuit Zelzate: Kennedybaan volgen tot aanduiding E17 richting Antwerpen (verkeerslichten aan silo’s) Volg R4 richting E17 Antwerpen, Thv verkeerswisselaar Destelbergen rechtdoor R4 richting Brussel Merelbeke volgen , neem vervolgens de de eerstvolgende afrit 5 –Laarne - Heusden en daarna linksaf de Laarnebaan (richting Heusden), de eerste straat links: Loveldstraat. Volg de pijlen met de aanduiding van de " Kollebloem ". Op het einde van de Loveldstraat naar rechts volgen en dan de eerste straat links = Leenstraat. Het centrum bevindt zich 50 m verder op de rechter kant, 100 m voor de Kollebloem..
  • AniCura Dierenartsencentrum Malpertuus Leenstraat 2, 9070 Destelbergen, Belgium.